Γραφτείτε και θα ενημερώνεστε για
τα νέα της εταιρίας μας.

   
 
   

 

Ακρυλικό - Ελαστοσυνθετικό
Ίσως η δημοφιλέστερη επιφάνεια τένις παγκοσμίως.
Χυτό-επαλειφόμενο υλικό με λάστιχο που εφαρμόζεται πάνω σε τσιμεντοεπιφάνειες και ασφαλτοεπιφάνειες.
Ισπανικής προέλευσης, με πιστοποίηση ITF, της εταιρίας Composan με την οποία υπάρχει επίσημη συνεργασία.

 

Quick
Μέθοδος  αρκετών χρόνων όπου παρά την σκληρή της επιφάνεια παραμένει δημοφιλής εξαιτίας του χαμηλού κόστους κατασκευής,  της μηδαμινής συντήρησης, της μεγάλης αντοχής και της εξαιρετικής υδατοπερατώτητάς της.

 

 

Συνθετικός Χλοοτάπητας
Η ταχύτατη διάδωση του σε γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απόδοσης του, της προστασίας των αθλητών από τους τραυματισμούς, της μηδαμινής συντήρησης και της προσέγγισης του στη συμπεριφορά του φυσικού χλοοτάπητα.

Δείτε τα χαρακτηριστικά συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαίρου


Δείτε τα χαρακτηριστικά συνθετικού χλοοτάπητα tennis


 

Χωμάτινο
Επιφάνεια, αποκλειστικά για γήπεδα τένις, αποτελούμενη βασικά από κουρασάνι και μικρή ποσότητα από κοκκινόχωμα. Σε αντίθεση με το χαμηλό κόστος κατασκευής, απαιτεί μεγάλο κόστος συντήρησης η οποία πρέπει να είναι συνεχής.

 

 

Προκατασκευασμένο Ελαστικό Δάπεδο
Αποτελείται απο προκατασκευσμένο αντικραδασμικό υπόστρωμα σε ρολό και τελική σφραγιστική επένδυση με ελαστικό επαλειφόμενο, αντιολισθητικό δάπεδο (ακρυλικό). Δημιουργεί επιφάνεια υψηλής απορροφητικότητας σε κραδασμούς και εφαρμόζεται πάνω σε λείες τσιμεντοεπιφάνειες και ασφλτοεπιφάνειες.

 

 

Mini Golf
Προκατασκευσμένα από πολυεστέρα ή κτιστά με διακοσμητικό τουβλάκι περιμετρικά και εσωτερική επιφάνεια απο συνθετικό χλοοτάπητα.

Δείτε τα χαρακτηριστικά των γηπέδων Golf

 

 

Δάπεδο Ασφαλείας
Ελαστικές πλάκες πάχους 3-5 χιλ. αποτελούμενες απο μίγμα πολυουρεθάνης με έγχρωμο ανακυκλώμενο καουτσούκ, με πιστοποίηση TUV. Ιδανικό για παιδότοπους και παιδικούς σταθμούς.


 
 
 

 

αθλητικά γήπεδα

περιφράξεις

εξοπλισμός
 
   
 
 
 
 

 

 
©2009 | ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY.GR
ΑΡΧΙΚΗ | ΠΡΟΦΙΛ | ΓΗΠΕΔΑ | ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ | ΝΕΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ